Echipa Service si Magazin HeadIT Bucuresti

Hai sa ne cunoastem!

~ Marius ~

Am dobandit pasiunea pentru repararea dispozitivelor electronice in perioada de studentie din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. Dupa finalizarea studiilor, am creat service-ul HeadIT. Acesta a fost gandit pentru a fi pozitionat strategic intre Regie, Crangasi, Carrefour Orhideea, metrou Grozavesti si Orhideea Towers. Deservim o gama larga de clienti: de la studenti pana la corporatii multinationale, urmand ca intotdeauna, pretul si calitatea, sa fie la fel de bune indiferent de client.

Marius Administrator Service Reparatii Head IT

~ Ioana ~

Numeroasele vizite din perioada studiilor la HeadIT m-au facut sa descopar calitatea, prompitudinea si profesionalismul. Asadar, fiind curioasa de veridicitatea cunostintelor teoretice din facultate am aplicat la un stagiu de practica oferit de catre ei.  Pentru ca totul a decurs pe masura asteptarilor, in momentul de fata, aveti parte de o politica a firmei mult mai prietenoasa si de o continuitate contabila excelenta.  

~ Alexandru ~

 Pasionat de tehnologie si intodeauna la curent cu ultimele tendinte in domeniul IT, am devenit cea mai tanara componenta a echipei. Cea mai mare motivatie a mea fiind punerea in practica a cunostintelor dobandite in cadrul Facultatii de Electronica si Telecomunicatii. Deci, nu va faceti griji pentru reparatiile electronice oferite de HeadIT.

Alexandru Head IT