service reetrrrrrfffffeftffffffffffffffff656555555555555555555555555555555555555555555555555557655bbfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffbb

Service Reparatii Mentenata Configurare Calculatoare Desktop

De 10x mai rapid

Prin atasarea unui SSD desktopului sau laptopui ii il aducem la capacitatea de a pornit in mai putin de 15 secunde si de a reactiona instant la fiecare comanda.

Temperatura optima

Tehnica adoptata permite ca desktopul sau laptopul sa functioneze la o temperatura scazuta, imbunatatind performantele si prelungindu-i viata.

Adaptat nevoilor

In functie de buget si  preferinte folosim atat piese noi, cat si componente second-hand. Impreuna putem alege cel mai bun raport calitate – pret.

Garantie 90 de zile

Oferim garantie de minim 90 de zile la toate serviciile efectuate in service-ul nostru. Garantia componentelor este cuprinsa intre 1 an si 5 ani, de la caz la caz.

Service Reparatii Mentenata Configurare Calculatoare Desktop

Service de reparatii, mentenanta si configurare pentru calculatoare / desktop-urile chiar in aceeasi zi. Deci, daca hard disk-ul dumneavoastra scoate sunete sunete sau beep-uri sau ecranul ramane inghetat, anuntati-ne. Tehnicienii nostri va vor ajuta sa lucrati astazi.

Desktop-ul nu vrea sa porneasca?

Cel mai inspaimantator lucru care se poate intampla la computerul este esecul de a porni deloc. Apasati micul buton de alimentare si nu se intampla nimic. Nu exista semnale sonore, clicuri, sau alte lucruri. Monitorul este pornit, dar calculatorul dumneavoastra. este complet mort.

Mai intai de toate trebuie sa nu va panicati! Cand oamenii se confrunta cu o astfel de problema, ei tind sa se panicheze, ingrijorati de faptul ca toate datele importante de pe PC au disparut. Cel mai probabil, documentele si fotografiile sunt sigure, insa nu sunt accesibile in acest moment. Aceasta problema cu computerul arata ca una dintre componentele hardware sa defectat.

Prea zgomotos in ultimul timp?

Un ventilator mai mare decat cel obisnuit in computer sau unul care produce zgomote ciudate nu este ceva de ignorat. Aceste sunete sunt de obicei un indiciu ca un ventilator nu functioneaza corect – o problema potential serioasa.

Ventilatoarele situate in interiorul computerului ajuta la eliminarea cantitatii mari de caldura generate de CPU, placa grafica, sursa de alimentare si alte componente hardware de pe computer. Cand caldura se acumuleaza in interiorul calculatorului, aceste parti se incalzesc pana cand se defecteaza … de obicei permanent.

Va putem ajuta in alegerea unui ventilator adecvat pentru a prelungi viata calculatorului dumneavoastra. Tehnicienii nostri va vor indruma in a face alegerea potrivita, iar inlocuirea ventilatorului se va face cat mai rapid si eficient.

Porneste si afiseaza, dar nu boot-eaza?

Acest lucru se poate intampla brusc si fara nici o cauza vizibila. Uneori, calculatorul dumneavoastra incepe sa se incarce, dar dupa un timp inceteaza sa mai raspunda in timpul procesului de pornire. Aceasta problema poate fi cauzata de multi factori.

Computerul dumneavoastra poate incerca sa incarce ferestrele din mediile detasabile. In primul rand, verificati si eliminati toate CD-urile, DVD-urile, unitatile flash USB, cardurile de memorie. Scoateti toate camerele digitale sau unitatile hard disk externe. Incercati sa reporniti computerul. Daca esueaza din nou, altceva cauzeaza problema. Daca calculatorul afisarea o eroarea la pornire, acest lucru este probabil cauzat de problema de configurare hardware. Placa de baza, CPU, memorie sau placa grafica pot crea probleme.

Desktop-ul se opreste sau se restarteaza?

Pot fi doua tipuri de probleme care determina inghetarea computerului si repornirea lui. Prima si cea mai probabila este problema software (Window sau Linux). Virusi, troieni, adware pot provoca instabilitatea sistemului. Cand sistemele detecteaza o problema, aceasta se reporneste pentru a preveni deteriorarea viitoare. Aceste probleme pot fi rezolvate prin  reinstalarea sistemului de operare, fara a pierde datele.

Al doilea tip este si mai grav – problema hardware. Supraincalzirea calculatorului este cauza cea mai probabila pentru inghetarea si repornirea lui.

Cand calculatorul se supraincalzeste, este instabil si trimite un semnal pentru a reporni. Exista mai multe defectiuni hardware care pot provoca blocarea computerului. Defectarea sursei de alimentare, a placii grafice, a procesorului sau chiar a unitatii de hard disk poate provoca astfel de probleme. Tehnicienii nostri vor incerca sa testeze computerul pe loc. Uneori este nevoie de o testare mai serioasa. Pentru aceasta, vom lua tine sub supraveghere si teste calculatorul timp de 24 de ore. Si asta fara nici o taxa suplimentara! Depinde de probleme, dar de obicei reparațiile dureaza de la 1 la 3 zile.

Prea lent pentru secolul in care traim?

Calculatorul meu continua sa functioneze lent si cand il pornesc, dureaza o eternitate pana sa se incarce. Ce poate fi? Computerul meu ruleaza lent, dureaza mult pana sa inceapa procesul de inchidere si chiar se va inchide singur .. ajutor !? Ce pot face pentru a face computerul sa ruleze mai repede, functioneaza lent, dureaza foarte mult pana cand internetul sa apara? Computerul meu ruleaza intr-adevar lent si, uneori, nu pot ajunge chiar în corespondenta mea si dureaza o vesnicie pana imi acceseaza site-urile?

Suna cunoscut? Computerele devin lente in timp. Fisiere vechi si redundante corupte se acumuleaza rapid in computer.

Acest lucru face ca computerul sa fie lent provocand erori de sistem si incetiniri serioase atunci cand aveti nevoie cel mai mult de PC-ul dumneavoastra. Este cea mai mare suparare cand trebuie sa astepti ca computerul sa treaca prin sarcina simpla. Adesea, acest lucru se intampla cu PC-urile mai vechi, dar acest lucru se poate intampla si cu noile computere.

Desktopul porneste, dar nu afiseaza?

Porniti desktop dumneavoastra, dar ecranul dvs. nu arata nimic sau “nu a fost gasit niciun semnal”. Acest lucru se poate intampla din mai multe motive. Daca ati mutat computerul recent, verificati toate cablurile. Ele pot fi slabite usor si nu au trimis un semnal corespunzator. Daca toate cablurile sunt bine, trebuie sa incercati sa conectati ecranul la alt calculator.

Uneori, ecranul nu arata nimic din cauza placii grafice sau a altui echipament hardware defect. Daca pasii mentionati mai sus nu au rezolvat problema, ne puteti contacta. Vom testa toate problemele legate de cabluri, hardware si software si vom repara orice probleme gasite.

Noi suntem cei pe care ii contactati atunci cand desktop-ul dumneavoastra functioneaza lent sau deloc.
Serviciu
Pret
Durata
Curatare si inlocuire pasta
100
1 ora
Asamblare calculator complet
200
2 ore
Update BIOS
75
1 ora
Inlocuire condensatori umflati componente
50-150 lei
24 ore
Inlocuire componenta (manopera)
50-100 lei
1 ora